Fast Lane

Wat is Fast Lane?
Fast Lane is een live video afspraak die u online kunt boeken met onze accountmanager. Tijdens deze virtuele afspraak zal men de gewenste apparatuur aan u presenteren eventueel in combinatie met een live demo.

Snel & eenvoudig
Fast Lane is een snelle en eenvoudige manier om u te laten informeren over tandheelkundige apparatuur. Direct bestellen en uw nieuwe investering kan, indien gewenst, al binnen enkele dagen operationeel bij u in de praktijk worden geïnstalleerd. Als tijd van wezenlijk belang is, kijk dan niet verder dan Arseus Dental Fast Lane service; dé oplossing voor uw behoeften aan tandheelkundige apparatuur. Met Fast Lane kunnen tandartspraktijken snel tandheelkundige apparatuur aanschaffen, zonder lang te hoeven wachten.

  

Voorstel op Maat
Wat Fast Lane een effectieve optie maakt, is ons vermogen om vrijwel direct te reageren op uw persoonlijke wensen. Tijdens de beknopte maar informatieve Teams meeting zal de Fast Lane accountmanager uw wensen inventariseren en de beste oplossing presenteren. Van offerte tot snelste levermogelijkheid. Zo helpen wij u zo snel mogelijk weer op gang.

 

Fast Lane

Boek gemakkelijk een afspraak
Boek snel en gemakkelijk via het boekingssysteem op onze website een online afspraak met onze Fast Lane Accountmanager, Joep van Rosmalen en ontdek alle mogelijkheden.