SPECIALE AANBIEDING XO Care Combat Covid19 Kit

Vanwege de gemeenschappelijke behoefte om Covid19 te bestrijden en omwille van een toenemende vraag naar infectiebeheersing in de  tandheelkundige praktijk, biedt XO CARE samen met Arseus Dental nu een speciaal pakket XO-desinfectieproducten, de Combat Covid19 Kit.

XO INTENSIVE DISINFECTION (AP-831; 6*1 liter)
Efficiënte en snelle desinfectie van niet-gevoelige onderdelen van XO en andere eenheden.
XO INTENSIVE DISINFECTION is een van de drie producten voor reiniging en desinfectie in onze serie oppervlaktedesinfectiemiddelen.
Dit speciale product wordt gebruikt voor het desinfecteren van alcoholbestendige oppervlakken zoals gelakte oppervlakken, handgrepen, instrumenten, instrumentenslangen en zuignippels.
Geschikt voor kritische en semi-kritische oppervlakken die tussen elke patiënt gedesinfecteerd moeten worden.

XO GENTLE DISINFECTIE (AP-832; 6*1 liter)
Efficiënte en snelle desinfectie van alle onderdelen van XO en andere eenheden.
Geschikt voor niet-kritische en gevoelige oppervlakken zoals kunststoffen, stof, display en beschermingsschermen op de operatielamp.
Geschikt voor gebruik tussen elke patiënt.

XO FABRIC MAKE UP (AP-833; 2* 0,5 liter)
Verzorging en reiniging van de bekleding van de patiëntenstoel - in het bijzonder de XO Comfort-bekleding.
Verwijdert vlekken en verkleuringen en heeft een verzorgende werking.
Kan dagelijks of naar behoefte worden aangebracht.

SPECIALE AANBIEDING
Het Combat Covid19 pakket bestaat uit: 

  • 1x 6 liter XO INTENSIVE DISINFECTION
  • 4x 6 liter XO GENTLE DISINFECTION
  • 2x 0,5 liters XO FABRIC MAKEUP

Dit pakket is ongeveer een 1-jaar verbruik voor één XO-behandeleenheid tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Normaal: € 602,- , Nu: € 397,- excl,. BTW
Deze actie is geldig t/m 01-03-2021

Mis deze kans niet en bestel deze hier.

Korte video handleidingen voor het reinigen van uw XO behandeleenheid:
Reinigen van de XO bekleding: https://bit.ly/2KDidoy
Reinigen van de XO behandeleenheid: https://bit.ly/3sKXTTq

KaVo behandeleenheden met uniek voordeel!

Begin 2021 goed met innovatieve en betrouwbare apparatuur van KaVo. Investeer nu in een nieuwe KaVo behandeleenheid en ontvang tot maar liefst € 13.000,- aan opties GRATIS! Ruilt u een oude behandeleenheid in? Dan ontvangt u nog eens tot € 2.200,- inruilvoordeel!  Informeer vandaag nog naar de scherpste deal. 

Al meer dan 100 jaar ervaring en innovatie is KaVo een van de grootste fabrikanten in de tandheelkundige industrie. De behoeften van de gebruiker is bij KaVo de prioriteit. Het bedrijf is constant bezig met innovatie. Het merk staat garant voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid in materialen en vakmanschap. KaVo biedt praktische oplossingen, zoals innovaties voor duurzaamheid, ergonomisch gezond werk en geautomatiseerde hygiëne. KaVo biedt een breed scala aan producten, variërend van vakkundig ontworpen tandheelkundige instrumenten tot state-of-the-art praktijkapparatuur zoals behandeleenheden en röntgen. 

                                                                                                                                                


Dental Auctions

De beste deal voor het laagste bod. Het Dental Auctions Platform is de nieuwste veilingsite voor dentale producten voor professionals binnen de mondzorg. Aangeboden door verschillende dentale groothandelaren worden producten variërend van volledige behandeleenheden tot ultrasoon tipjes per opbod aangeboden.

Het Dental Auctions Platform werkt net als vergelijkbare veilingsites. Wanneer een product geplaatst wordt kan er gedurende een vooraf vastgestelde periode op geboden worden. De aangeboden producten zijn (rest-)voorraden, showroom-, demo- en/of occasionapparatuur of verbruiksmaterialen.

Met dit initiatief van Arseus Dental heeft de dentale professional nu ultieme controle over de prijs die men wil betalen. Zo heeft men zelf altijd de keuze voor de beste deal, uniek voor de mondzorg. Een ander uniek kenmerk van Dental Auctions is dat het een samenwerking is van meerdere dentale groothandelaren. Het aanbod is dus altijd divers en voor ieder wat wils.

Voor meer informatie ga naar www.dental-auctions.nl.